نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

کاربرد عایق الاستومری کانال هوا

 

عایق الاستومری کانال هوا برای عایق‌بندی کانال‌های هوا و تهویه مطبوع در ساختمان‌ها و صنایع مختلف استفاده می‌شود. این عایق با ترکیبی از الاستومر، پلیمر و مواد پرکننده تولید می‌شود و دارای خواص حرارتی و مکانیکی بالایی است.

مزایای استفاده از عایق الاستومری کانال هوا عبارتند از:

1- مقاومت بالای حرارتی: این عایق به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر حرارت ورودی و خروجی، می‌تواند به کاهش انتقال حرارتی کانال‌های هوا کمک کند و انرژی برق مصرفی را کاهش دهد.
2- مقاومت بالای رطوبت: عایق الاستومری کانال هوا دارای مقاومت بالا در برابر رطوبت و آب است و باعث می‌شود که کانال‌های هوا در شرایط مرطوب نیز به درستی عمل کنند.
3- ایجاد حفره‌های بادگیر: با استفاده از عایق کانال هوا، حفره‌های بادگیر در داخل کانال‌ها ایجاد می‌شود که باعث کاهش انتقال حرارتی و افزایش راندمان کانال‌های هوا می‌شود.
4- نصب آسان: عایق کانال هوا بسیار خوب به سطوح کانال‌ها چسبیده و نصب آن بسیار ساده است.
5- مقاومت بالا در برابر خوردگی و شکست: عایق کانال هوا دارای مقاومت بالا در برابر خوردگی و شکست است و به همین دلیل برای مدت زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
6- سبک و حرکت آسان: عایق کانال هوا بسیار سبک است و حرکت آسانی را برای تعویض کانال‌ها فراهم می‌کند.
7- مقاومت بالا در برابر اشعه UV: این عایق دارای مقاومت بالا در برابر اشعه UV است و در برابر پوسیدگی و شکست دیررس است.

در کل، عایق الاستومری کانال هوا یک عایق حرارتی بسیار عالی برای کانال‌های هوا و تهویه مطبوع است که باعث کاهش انتقال حرارتی و افزایش راندمان کانال‌ها می‌شود.
عایق الاستومری کانال هوا

آیا عایق الاستومری کانال هوا برای کاهش هزینه‌های انرژی مصرفی مناسب است؟
بله، استفاده از عایق الاستومری کانال هوا برای کاهش هزینه‌های انرژی مصرفی مناسب است. در واقع، کانال‌های هوا برای انتقال هوا از یک سیستم تهویه مطبوع به ساختمان استفاده می‌شوند و هرگونه انتقال حرارت از داخل یا خارج این کانال‌ها می‌تواند موجب افزایش هزینه‌های انرژی مصرفی شود.
با استفاده از عایق کانال هوا، انتقال حرارت از داخل یا خارج کانال‌ها به حداقل می‌رسد و به کاهش هزینه‌های انرژی مصرفی کمک می‌کند. به علاوه، با توجه به این که انرژی برای تهویه مطبوع در ساختمان‌ها دارای بیشترین حجم مصرف انرژی است، هرگونه کاهش در این مصرف انرژی می‌تواند تأثیر زیادی در کاهش هزینه‌های انرژی مصرفی داشته باشد. بنابراین، استفاده از عایق کانال هوا به عنوان یک راهکار کم هزینه و موثر برای کاهش هزینه‌های انرژی مصرفی در ساختمان‌ها به شمار می‌رود.
همچنین، برای افزایش تأثیر این عایق، می‌توان از سایر راهکارهای بهینه‌سازی انرژی مانند استفاده از تجهیزات با کارایی بالاتر و کنترل دمای مناسب در ساختمان استفاده کرد.

کاربردهای عایق الاستومری کانال هوا عبارتند از:
  1.  کانال‌های تهویه مطبوع در ساختمان‌ها: با استفاده از عایق کانال هوا، کاهش انتقال حرارتی در کانال‌های تهویه مطبوع در ساختمان‌ها به‌دلیل تغییرات دما و فشار هوا ایجاد می‌شود. این باعث می‌شود که کارایی و راندمان سیستم تهویه مطبوع افزایش یابد و هزینه‌های انرژی کاهش پیدا کند.
  2. کانال‌های هوا در صنایع مختلف: عایق کانال هوا در صنایع مختلفی مانند صنایع غذایی، دارویی، الکترونیکی و... برای کاهش انتقال حرارتی در کانال‌های هوا استفاده می‌شود.
  3.  تجهیزات تهویه مطبوع: عایق کانال هوا برای عایق‌بندی تجهیزات تهویه مطبوعی مانند ونتیلاتورها و برج‌های خنک‌کننده نیز استفاده می‌شود.
  4. سیستم‌های تهویه مطبوع در وسایل نقلیه: عایق کانال هوا برای سیستم‌های تهویه مطبوع در وسایل نقلیه نیز استفاده می‌شود.
  5.  سیستم‌های تهویه مطبوع در ساختمان‌های صنعتی: به عنوان مثال در سالن‌های تولیدی و کارخانجات، سیستم‌های تهویه مطبوع از کانال‌های هوایی بزرگ استفاده می‌شود که برای اینکه میزان کاهش حرارتی کمتر شود، از عایق الاستومری کانال هوا برای عایق‌بندی این کانال‌ها استفاده می‌شود.

منبع: عایق الاستومری لوله ای


:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

 

 

 



عایق الاستومری لوله ای باروکش پروتکت بلک و سیلور
مزایای عایق الاستومری لوله ای

عایق الاستومری لوله ای دارای وزن بسیار سبک می باشند. همچنین از ضریب انتقال حرارتی بسیار پایینی برخوردار هستند.

به کارگیری عایق الاستومری لوله ای باعث می شود؛ در هزینه های مربوط به مصرف انرژی صرفه جویی شود.

از دیگر مزایای این عایق نصب راحت آنها می باشد.

این نوع عایق در مقابل نفوذ رطوبت و بخارآب، همچنین رشد قارچ و کپک، خوردگی، آتش، روغن و مواد شیمیایی مقاومت زیادی دارد.

عایق الاستومری لوله ای به هیچ عنوان گرد و غبار و الیاف از خود تولید نمی کند. علاوه بر این هیچگونه حساسیت پوستی و تنفسی برای کارگران نصب ایجاد نمیکند.

یکی دیگر از مزایای عایق های لوله ای نگهداری و نظافت راحت آنها می باشد.

همانطور که گفتیم عایق الاستومری لوله ای در چند مدل مختلف عرضه می گردد. عایق الاستومری لوله ای به شکل ساده برای عایق کاری در فضاهای بسته ومدل روکش دار آنها برای محیط های باز مورد استفاده قرار می گیرد.

عایق الاستومری لوله ای با روکش آلومینیوم برای عایق کاری خطوط لوله انتقال سیالات، لوله کشی آب و یا گازها و … در فضاهای باز که در معرض تابش مستقیم نور خورشید هستند، مورد استفاده قرار می گیرد. زیرا روکش آلومینیومیآنها مقاومت عایق ها را در برابر رطوبت و تابش نور خورشید بسیار بیشتر می کنند.

عایق های الاستومری لوله ای ساده در مقابل کندانس، هدر رفتن انرژی و کپک و قارچ در پروژه های مسکونی، صنعتی و تجاری، مقاومت بسیار بالایی دارد.همچنین برای عایقکاری لوله های گرم و سرد داخلی منازل و یا ساختمان های اداری و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

به طور کلی عایق های روکش دار برای محیط های بیرونی کاربرد دارند و مورد استفاده قرار میگیرند، عایق های ساده برای عایقکاری لوله های داخلی کاربرد دارد و هر لوله ای که در داخل ساختمان ها باشد از عایق الاستومری لوله ای استفاده می شود.

نوع حرارتی عایق الاستومری در تهیویه مطبوع، گرمایش، لوله کشی و حفاظت از آتش مورد استفاده قرار میگیرد.

عایق الاستومری لوله ای باروکش پروتکت بلک و سیلور

عایق الاستومری لوله ای با روکش پروتکت بلک و سیلور همانطور که گفته شداز ساختار سلول بسته برخوردار است و از انعطاف پذیری بالایی برخوردار می باشد. عایق الاستومری به طور کلی به دو شکل لوله ای و رولی تولید می شوند که هر کدام از آنها نیز به دو شکل ساده و چسبدار موجود می باشند.

عایق الاستومری به دلیل داشتن ساختار سلولی بسیار ریز و ضخامت دیواره مهندسی شده، به یک عایق بسیار مفید و کارآمد تبدیل شده است. وجود ویژگی انعطاف پذیری بالا در آنها، موجب شده است که عملیات نصب با سرعت بسیار زیادتر و همین طور راحتی بیشتر، انجام می شود. عایق های الاستومری، از به هدر رفتن انرژی در سیستم های تهویه مطبوع و تاسیسات جلوگیری می کند و از دوستدارن محیط زیست به حساب می آید.

عایق های حرارتی الاستومری نیز از ضریب انتقال حرارتی بسیار کمی برخوردار می باشند و همین طور در مقابل رشد قارچ و کپک و همین طور نفوذ آب ورطوبت مقاوم هستند. علاوه بر این موارد عایق الاستومری در مقابل اشعه ماوراء بنفش خورشید مقاومت بالایی دارد و هیچ گونه خرابی ناشی از تابش مستقیم نور خورشید ندارد. همین مسائل موجب می شود عمر بیشتری داشته باشند.

عایق های الاستومری بدون CFC، HFC، HCFC و گرد و غبار و فرمالدئید و الیاف می باشند. به دلیل نداشتن هیچ گونه الیافی، کیفیت هوای داخلی خانه رابسیار بیشتر می کنند.

درست است که قیمت عایق های الاستومری در مقایسه با سایر عایق ها بیشتر می باشد، اما داشتن این همه مزایا ارزش این را دارد که از آنها استفاده کنید و کمی بیشتر هزینه کنید. پس با خیال راحت برای خرید آنها اقدام کنید.
منبع:عایق الاستومری لوله ای پروتکت بلک و سیلور

 



:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

 

 

 






عایق الاستومری حرارتی و برودتی لوله ای دارای ساختار سلول بسته می باشد. یکی از انواع عایق های لوله ای، باروکش پروتکت بلک و سیلور می باشد.

از این نوع عایق به منظور عایق کاری لوله ها در لوله کشی تاسیسات و سیستم های گرمایشی سرمایشی داخل محیط های خانه که به مقاومت در برابر رطوبتو ضربات مکانیکی نیاز بیشتری دارند، استفاده می شود.

این عایق الاستومری لوله ای باروکش پروتکت بلک و سیلور شامل سایز ۱.۴ اینچ تا ۴ اینچ و ضخامت های ۶,۹,۱۳,۱۹,۲۵ میلی متر می باشد و برای انواع لوله های مسی، چند لایه و یا فولادی قابل استفاده است.

از دیگر مدل های عایق الاستومری لوله ای میتوان عایق الاستومری لوله ایساده و عایق الاستومری لوله ای با روکش آلومینیوم را نام برد. ما در این مطلب قصد داریم شما را با عایق الاستومری لوله ای باروکش پروتکت بلک و سیلور آشنا کنیم؛ پس با ما همراه باشید.
اطلاعات نصب عایق های الاستومری

برای نصب عایق های الاستومری لوله ای ساده ابتدا آنها را از دو لبه برشداده و بعد از قرار گیری بر روی اتصالات و قطعات؛ توسط چسب مخصوص عایق، نصب می شود.
مقایسه عایق الاستومری لوله‌ای عایق پشم شیشه

عایق الاستومری لوله ای به خاطر ساختار سلول بسته اینکه دارد، در مقابلرطوبت، آلودگی، بخار آب و گرد و خاک مقاومت زیادی دارد. ولی عایق پشم شیشهبه خاطر ساختار فیبری که دارد در برابر رطوبت و نفوذ آب و بخار مقاومت زیادی ندارد. زمانی هم که رطوبت و بخار آب به داخل لوله ها نفوذ کنند از مقاومت حرارتی آنها کم می شود.

اگر قرار باشد از عایق های پشم شیشه در فضای باز استفاده شود، باید برای آنها از روکش های ضد رطوبت و یا فویل های آلومینیومی استفاده شود؛ زیرا آنها در مقابل رطوبت و با بخار آب مقاومت خوبی ندارند. بنابراین استفاده از روکش در آنها امری ضروری می باشد.

نکته دیگری که درباره عایق الاستومری وجود دارد این است که آنها از نظرعوارض زیستی و ایجاد مشکلاتی در صورت تماس با بدن انسان و همینطور تولید ذرات گرد و غبار در مقایسه با پشم شیشه بسیار بهتر عمل می کنند. زیرا در عایق پشم شیشه اگر پوست و چشم و سیستم تنفسی افراد با آن تماس مستقیم داشتهباشد، قطعاً مشکلاتی را به وجود خواهد آورد.

در برخی از گزارشات اعلام شده است که تنفس مستقیم گرد پشم شیشه با افراد علت افزایش نرخ ابتلا به سرطان به ویژه سرطان ریه شده است. به همین خاطر عایق کاران و نصابان در زمان کار با عایق پشم شیشه باید از ماسک و لباس محافظ استفاده کنند تا خطری آنها را تهدید نکند و سلامتی آنها و خطر نیفتد.

یکی دیگر از تفاوت های عایق الاستومری لوله ای با عایق پشم شیشه در مقاوم بودن در برابر خوردگی می باشد. عایق الاستومری لوله ای در برابر خوردگی مقاوم می باشد اما عایق پشم شیشه در مقابل خوردگی مقاوم نیست و ممکناست به شدت دچار آن شود.
تصویر: https://media.imna.ir/d/2022/08/02/4/1802624.jpg

علاوه بر این مورد نصب عایق الاستومری مسلح ساده بسیار راحت تر از نصب عایق پشم شیشه می باشد. مخصوصاً برای محیط هایی که در آن فضای کاری زیادی وجود ندارد، استفاده از عایق های لوله ای بهترین گزینه می باشد. نصب عایق های پشم شیشه معمولاً در چند مرحله انجام میشود که بدیهی است که بسیار زمانبر تر از عایق لوله ای می باشد.

ضریب انتقال حرارت عایق های پشم شیشه بسیار زیاد تر از عایق های الاستومری لوله ای می باشد. یکی دیگر از مزایای مفید عایق الاستومری لوله ای در مقایسه با عایق پشم شیشه عمر مفید زیاد میباشد.
قیمت های مربوط به عایق الاستومری لوله ای از قیمت عایق پشم شیشه تا حدودی بیشتر می باشد اما وجود مزایا و ویژگی های منحصر به فرد این عایق ها موجب می شود که قیمت بیشتر آن به چشم نخورد .


:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

 

 

 

عایق الاستومری لوله ای بدون شک بهترین گزینه برای عایق کاری لوله های تاسیسات می باشد.

یکی دیگر از کاربردهای این نوع عایق، عایق کاری موتورخانه شوفاژ می باشد. همینطور عایق لوله ای بهترین گزینه برای موتورخانه ها می باشد.

بهترین و ارزان قیمت ترین گزینه برای عایق کاری لوله های فولادی عایق الاستومری لوله ای می باشد.

با توجه به اینکه این نوع عایق تنوع بسیار زیادی دارد بهتر است زمان خرید و سفارش عایق الاستومری لوله ای سایز مورد نظر و قیمت مناسب خود را درنظر بگیرید. زیرا این نوع عایق در انواع مختلف و ضخامت و نوع های متفاوت وجود دارد.

عوامل موثر در انتخاب عایق های حرارتی برودتی

عایق الاستومری حرارتی و برودتی وسایل هایی هستند که به شما کمک می کنند که بتوانید به آسانی مصرف برق سیستم های حرارتی و برودتی خودتان را تااندازه بسیار قابل توجهی کم کنید و هزینه های مرتبط به آن را بسیار کمتر کنند. عایق های الاستومری موجب می شود، که نرخ اتلاف حرارت بسیار کم شود و هزینه های مربوط به آن کاهش پیدا کند. همین موضوع باعث می شود که که درصرف برق صرفه جویی شود.

ما در این مطلب قصد داریم شما را با مواردی که بر روی عایق های حرارتی برودتی تاثیرگذار هستند آشنا کنیم. تا شما بتوانید به طور کامل با آنها آشنا شوید و از این نوع عایق ها برای کم کردن نرخ اتلاف حرارت منزل یا محل کار تان استفاده کنید.

عوامل اثرگذار بر روی انتخاب عایق های حرارتی برودتی

یک سری عوامل وجود دارند که بر روی انتخاب عایق های حرارتی و برودتی تاثیر گذار هستند به همین خاطر باید به آنها تا حد زیادی توجه کنید.

ضریب انتقال حرارت

یکی از مهمترین عواملی که بر روی انتخاب عایق الاستومری حرارتی برودتی تاثیر گذار است، ضریب انتقال حرارت می باشد. در حقیقت این ضریب نشان دهنده این است که با افزایش دما میزان اتلاف و انتقال حرارت عایق حرارتی برودتی شما چه میزانی می باشد.

این ضریب به مواردی مثل اختلاف بین ساعت های گوناگون عایق،چگالی عایق های حرارتی، برودتی و همینطور عمر این عایق ها بستگی دارد. توجه داشته باشید که با تغییرات این موارد، ضریب انتقال حرارت تغییر می کند.

دانسیته یا چگالی

از دیگر موارد تاثیر گذار بر روی انتخاب عایق الاستومری حرارتی برودتی،دانسیته یا چگالی می باشد. چگالی ماده استفاده شده در تولید عایق حرارتی برودتی در انتخاب این عایق ها موثر است. روند تغییرات این ضریب با در نظر گرفتن چگالی به این شکل است که اگر چگالی ماده افزایش پیدا کند ابتدا ضریب انتقال حرارتی عایق الاستومری سیستم حرارتی برودتی کاهش پیدا میکند و بعد از گذشت مدت زمانی افزایش می یابد. به همین خاطر لازم است که قبل از انتخابآیه حرارتی به موادی که در این عایق استفاده شده و روند افزایش چگالی آن بسیار دقت کرد.

عمر کاری بالا

یکی دیگر از موارد تاثیر گذار بر روی انتخاب عایق الاستومری حرارتی، برودتی، عمر کاری عایق حرارتی می باشد. توجه داشته باشید که بیشتر افراد بایستی در زمان انتخاب به این مورد توجه کنند. معمولا عمر یک عایق الاستومری به مواردی چون مقدار مقاومت و استحکام عایق حرارتی برودتی در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید،مقاومت در مقابل رطوبت عدم رشد قارچ ها و موارد بسیار زیاد دیگر بستگی دارد که بایستی از آنها اطلاع داشته باشید و در زمان خرید آنها را مورد بررسی قرار دهید .

ضریب نفوذ رطوبت

یکی دیگر از عوامل بسیار مهم در عایق های الاستومری رطوبت پذیری و یا مقاومت در مقابل نفوذ رطوبت می باشد. این ضریب میزان رطوبت وارد شده در عایق الاستومری را نشان می دهد. توجه داشته باشید که اگر نفوذ رطوبت افزایشپیدا کند موجب میشود بازدهی کارکرد عایق الاستومری بسیار کاهش یابد. به همین خاطر حتماً لازم است که عایق الاستومری حرارتی برودتی ای را انتخاب کنید که از ضریب نفوذ پذیری رطوبت بسیار پایینی برخوردار است.

نوع آب و هوای منطقه

بهتر است توجه داشته باشید که آب و هوای منطقه ای که قرار است عایق حرارتی بر روی آن نصب شود می تواند در عملکرد عایق الاستومری حرارتی، برودتی بسیار تاثیر گذار باشد. زیر آب و هوا این امکان را دارد که به شکل مستقیم با سطح بیرون عایق در ارتباط باشد. همین موضوع موجب می‌شود که اتلافحرارتی افزایش پیدا کند. بنابراین بسیار مهم است که در زمان انتخاب آیه بهآب و هوای منطقه خودتان دقت کنید و متناسب با آن سفارش دهید .
منبع: عایق الاستومری لوله‌ای مسی


:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

 

 

 



عایق الاستومری لوله ای دارای انواع مختلفی می باشد که یکی از آنها عایق الاستومری لوله مسی می باشد. به طور کلی عایق های لوله ای از تنوع زیادی در سایز و ضخامت قیمت برخوردار هستند. در این مطلب قصد داریم شما را با عایق های لوله ای آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.

عایق الاستومری لوله ای دارای انواع مختلفی می باشد که یکی از آنها عایق الاستومری لوله مسی می باشد. به طور کلی عایق های لوله ای از تنوع زیادی در سایز و ضخامت قیمت برخوردار هستند. در این مطلب قصد داریم شما را با عایق های لوله ای آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.

خصوصیات عایق الاستومری

فوم های الاستومری شامل ضریب انتقال حرارتی و صوتی بسیار کمی می باشند.که این ویژگی موجب شده است که در برابر انتقال حرارت و سرما مقاومت زیادی داشته باشد.

قیمت عایق الاستومری

لیست قیمت عایق الاستومری به موارد فراوانی بستگی دارد. میزان تخلخل و دانسیته فوم الاستومری در بالا بردن کیفیت و قیمت آن نقش بسیار مهم و اساسیرا ایفا می کنند.

همانگونه که در قسمت بالا ویژگی های عایق الاستومری را شرح دادیم، قیمتفوم الاستومری به عوامل زیادی بستگی دارد. با در نظر داشتن نوع ساختار و بافت فوم عایق و میزان استحکام فوم الاستومریک در برابر حریق و شعله مستقیم، میتوان برای عایق الاستومری در ابعاد مختلف لیستی تهیه کرد.



قیمت عایق های الاستومری با توجه به دسته بندی های متفاوت در بافت و عملکرد انواع آنها و همینطور ضخامت و نوع پوشش ها و کیفیت چسب های بکار رفته برای چسباندن فوم و عایق الاستومری درصد های مختلف به کار رفته، قیمت آن ها دسته بندی می شود.

عایق الاستومری EPDM

فوم الاستومریک EPDM حرارتی شامل دو طبقه بندی می باشد:

عایق الاستومری رولی

عایق الاستومری لوله ای

هر کدام از این نوع ها دارای سایز ها و ضخامت های بسیار متفاوتی میباشند. به همین خاطر برای به دست آوردن قیمت عایق الاستومری باید نوع و جنس و ضخامت و سایز آن ها را نیز در نظر بگیرید.

در زمینه محصولات الاستومری علاوه بر رولی و لوله ای فوم الاستومری شانه تخم مرغی نیز وجود دارد. این مدل از عایق الاستومری نوعی عایق حرارتی وصوتی محسوب می شود.

عایق الاستومری زولی شامل ضخامت های متفاوت و گوناگونی می باشد این ضخامت ها از ۳تا ۱۰۰ میلیمتر می باشد. بنابر این منطقی می‌باشد که قیمت هر سایز و ضخامت عایق الاستومری متفاوت باشد. طبیعتا هر چقدر سایز و ضخامت فومالاستومری بیشتر باشد قیمت آن نیز به همان مقدار افزایش پیدا میکند.

اما در نوع عایق الاستومری رولی قیمت آن به شکل خام و اولیه بدون اضافه شدن هزینه های مربوط به چسب پوشش محاسبه می شود.

مورد دیگری که در قیمت عایق ها تاثیر گذار است کیفیت و دانسیته و تخلخلمی باشد. بدیهی است که که هر چقدر میزان استاندارد و مقدار دانسیته فوم الاستومریک بیشتر باشد قیمت آن نیز به همان میزان بالا میرود. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که در زمان خرید دقت داشته باشید که چه نوع ضخامتی و کیفیتی برای پروژه های عایق کاری خود نیاز دارید.

کاربرد های عایق الاستومری لوله ای

این مدل از عایق ها به منظور عایق کاری انواع عایق های لوله های آب بسیار مناسب می باشد و در صنعت کاربرد بسیار زیادی دارد و مورد استفاده صنعت گران می باشد.

عایق الاستومری لوله ای بهترین گزینه برای لوله های آب می باشد و با توجه به اینکه قیمت آن برای عایق کاری بسیار مناسب است، بنابراین بهترین و کارآمدترین عایق برای لوله های آب، عایق الاستومری لوله ای می باشد.
منبع: عایق الاستومری


:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

 

 
 

یکی از کاربردهای مهم عایق الاستومری، عایق کاری موتورخانه ها می باشد زیرا بهترین و مناسب ترین عایق برای موتورخانه ها عایق الاستومری می باشد. در این مطلب قصد داریم شما را با عایق موتورخانه آشنا کنیم پس با ما همراه باشید.

موتور-خانه

 

از عایق الاستومری موتورخانه بیشتر برای کم کردن مصرف انرژی و سوخت استفاده می شود. زیرا استفاده از عایق موتورخانه موجب می شود که بیشتر از ۲۰ درصد اتلاف انرژی انجام نشود.

 
 
 
 

قسمت هایی از موتورخانه که بهتر است توسط عایق الاستومری عایق کاری شوند موارد زیر می باشد:

لوله های آب

شوفاژ

منبع

کلکتور

برای عایق کاری موتورخانه ها معمولاً از ماستیک، پشم شیشه، مل و کرباس و حتی رنگ کردن استفاده می شود. اما امروزه عایق الاستومری توانسته جایگزین بسیار مطلوبی برای این عایق های سنتی داشته باشد. استفاده از عایق های الاستومری در عایقکاری موتورخانه ها موجب میشود اتلاف انرژی کمتر شود و کار کرد راحت تر شود.

مواردی که در قیمت عایق الاستومری موتورخانه تاثیرگذار است عبارتند از:

نوع ماده ای که که در عایق کاری استفاده میشود. زیرا استفاده از پشم شیشه هزینه کمتری نسبت به استفاده‌ از عایق الاستومری دارد.

استفاده از نوع روکش بعد از نصب عایق. به عنوان مثال استفاده از روکش آلومینیومی یا روکش مل و ماستیک.

ضخامت لوله های موجود در موتورخانه

عایق موتورخانه باید به درستی نصب و اجرا شود زیرا اگر به درستی انجام نشود بازدهی عمل موتورخانه تقریباً ۲۰ درصد کم میشود.

نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که هزینه روان سوخت و هزینه تعمیرات نیز وجود دارد و به این موارد اضافه می گردد. همچنین این دستور موجب افزایش روسوب در مبدل حرارتی می شود و در بخش هایی ممکن است منجر به خوردگی لوله ها شود.

روش های عایق کاری در موتورخانه های کوچک و بزرگ:

استفاده از ضد زنگ برای لوله های جوشی

پشم شیشه لوله ها با نایلون

مقوا کاری لوله ها با بکارگیری نایلون

مل و ماستیک کردن لوله ها با متقال، چسب چوب، مل، سیریش

رنگ کردن بدون نقص لوله ها

بکارگیری نوار رنگی

 هزینه عایق کاری موتورخانه ها و تاسیسات به عوامل زیادی بستگی دارند این عوامل عبارتند از:

نوع مواد آیتم استعمال: اگر قصد دارید از پشم شیشه و ماستیک و مل استفاده کنید هزینه کمتری در مقایسه با عایق های الاستومری پرداخت خواهید کرد.

ضخامت لوله های موجود در موتورخانه ها تاسیسات: توجه داشته باشید که اگر ضخامت لوله ها زیاد باشد بهتر هزینه های مربوط به قایق کاری نیز بیشتر می‌شود.

روکش دار کردن عایق ها: در صورتی که قصد داشته باشید بعد از نصب عایق از یک روکش ورق آلومینیومی و یا روکش مل و ماستیک و... استفاده کنید باید هزینه‌های مربوط به این روکش را را نیز به هزینه‌های عایق اضافه کنید.

روکش-آلومینیوم

قیمت عایق الاستومری موتورخانه

همانطور که می دانید عایق های الاستومری از مواد سلولی انعطاف پذیر بسته تشکیل شدند و بر اساس پلی وینیل کلراید، نیتریل بوتادین رابر و یا اتیلین پروپیلن دیان مونومر رابر ساخته می شوند.

عایق کاری موتورخانه با عایق الاستومری کانال موجب می شود مقاومت حرارتی بسیار بالایی ایجاد شود. زیرا مواد عایق سلول بسته و بسیار محکم می باشند که در برابر عبور بخار آب از خود مقاومت زیادی نشان می دهند به صورتی که پس از نصب و عایق کاری با عایق الاستومری، عایق موتورخانه ها بسیار عالی می شود و بهترین عایق بندی صورت می گیرد.

ویژگی های مقاومت بالای این عایق ها در مقابل بخار موجب می شود که مواد سلول بسته انعطاف پذیر با ضخامت نسبی مقداری از چگالش سطحی کاهش پیدا می کند.

قابل ذکر است که از این روش تکامل مواد به مقداری در سیستم های سرمایش، لوله کشی ها و تهویه ها نیز استفاده می شود.

بهتر است بدانید از اینگونه مواد در لوله های آب گرم و گرمایش نیز استفاده می شود. عایق های الاستومری گرچه در مقایسه با پشم سنگ و یا پشم شیشه گران تر هستند اما ما به دلیل غنی بودن از پوشش مضاعف برای کاربرد های دمایی کم بسیار مقرون به صرفه می باشند و همچنین پایداری بسیار زیادی دارند.

یکی دیگر از مزایای استفاده از عایق الاستومری به جای عایق های سنتی این است که سریعترین راه برای عایق کردن سیستم های لوله کشی را به وجود می آورد. یعنی در کوتاه ترین زمان عایق کاری انجام می شود. این سیر تکامل علایق ها دارای ضریب انتقال حرارت بسیار کمی می باشد و برای محیط هایی که فضای کوچکی داشته باشند بسیار مناسب هستند.

عایق

مزایای عایقکاری موتورخانه

یکی از مزایای عایقکاری موتورخانه ها این است که موجب می شود صداهای مزاحم دستگاه ها از بین برود و کیفیت عملکرد آنها را نیز بیشتر می کند.

استفاده از عایقکاری صوتی و حرارتی برای موتورخانه ها موجب می شود که مقاومت و استحکام نیز بسیار بهتر شود.

ولی در زمان انجام عایق بندی موتور خانه با عایق الاستومری بهتر است به نوع مواد به کار رفته ی آن نیز توجه کنید. زیرا هر مورد از مواد عایق الاستومری باید با توجه به پیرامون و نوع فضای موتور خانه استفاده شود.

در ادامه ی این مطلب قصد داریم شما را با بهترین نوع عایق برای عایق کاری موتور خانه ها آشنا کنیم و همین طور به محاسبه ی چگونگی انجام عایق کاری موتور خانه و مزایای آن و همین طور نکات مربوط به آن بپردازیم.

به طور کلی بهتر است بدانید که به دلیل تاثیر به کارگیری نوع مواد به کار رفته در هزینه های عایق کاری موتور خانه ها، به تبع استفاده از پشم شیشه قیمت بسیار کمتری در مقایسه با عایق الاستومری دارد.

ولی معیار قیمت این مواد موجود در عایق بندی موتو خانه ها با در نظر گرفتن ضخامت لوله ها باید برآورد شود. علاوه بر این موارد هزینه های دیگری که وجود دارد مربوط به تعمیرات و روان سوخت انجام فعالیت می باشد. همین طور بایستی هزینه های مربوط به تعمیر کار و هزینه های ایاب ذهاب را نیز در انجام این فعالیت در نظر گرفت.

و اما بدانید از راه های تشخیص کیفیت مرغوب عایق الاستومری

آموزش عایق بندی موتورخانه

نکات مختلفی در یادگیری عایق کاری موتوخانه ها وجود دارد. در حقیقت هدف از عایق کاری های این است که در لوله های گرم موجب کاهش هزینه ی سوخت مصرفی و در لوله های سرد موجب جلوگیری از یخ زدگی در آن ها شود. بنابراین دقت داشته باشید که در موتور خانه ها نیز برای لوله هایی که مزایای مختلفی دارند، می بایست مواد و متریال مناسب با همان لوله برای عایق کاری استفاده شود.

عایق کاری موتور خانه بر اساس استاندارهای لازم و نکات مهم در آن به صورت زیر می باشد:

ابتدا باید بایستی قطر لوله های موجود را اندازه گیری کرد.

سپس بعد از مشخص شدن اندازه ها بایستی به برش عایق ها پرداخت.

در این مرحله عایق را با سیم مفتولی که قابلیت انعطاف دارد، دور لوله ها می پیچید.

به دور عایق نیز باید مقوا بگذارید و به همان صورت آن را بچسبانید. بهتر است بدانید که از مقوا برای فرمگیری لوله و صاف بودن آن استفاده می شود.

سپس پلاستیک را برای جلوگیری از مرطوب شدن ممقوا به دور لوله می پیچید.

پس از لایه ی پلاستیک، باید پارچه را به دور لوله بپیچانید. بهتر است توجه داشته باشید که در موارد قبل که می بایست متریال به اندازه لوله برش می خورد؛ پارچه ها را باید پنج سانتی متر بیشتر از اندازه لوله ها برش دهید.

بعد از این کار ها مل را در کاسه آب میریزید و تقریبا ۱۰ ساعتت صبر کنید تا مرطوب شود.

بسپس چیزی حدود ۱/۶ چسب چوب را به کاسه مل اضاف کنید و باهم مخلوط کنید.

و در آخر پارچه به مل آغشته کنید و بر روی لوله ها و مخازن بکشید.

منبع: عایق الاستومری گسترش



:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان



 

به طور کلی کانال های انتقال هوا بر اساس فاکتورهای مختلف از جمله : شکل ظاهری، جنس و نوع کاربردی که در بخش های مختلف دارند، در انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه شده اند. البته هرکدام دارای مزایا و معایب خاصی هستند؛ اما نکته مهم برای کارکرد درست و بهینه کانال انتقال هوا، عایق کاری با استفاده از عایق الاستومری می باشد.

مؤلفه های مهم دیگر که باید در انتخاب کانال مناسب در نظر داشته باشید شرایط آب و هوایی محل مورد نظر، نوع کاربردی که مد نظر دارید و هزینه هایی که در مجموع می پردازید می باشد. در نهایت و با بررسی کارشناسان متخصص در این زمینه، یک کانال یا ترکیبی از انواع دیگر آن در نظر گرفته می شود.

می دانیم که تهویه فضای تاسیسات از اهمیت زیادی برخوردار است. در واقع اگر تجهیزات تهویه مطبوع را مانند قلب آن فضا بدانیم، کانال ها حکم سیستم گردش خون را دارند؛ چرا که با انتقال هوای تازه به داخل و یا خروج به بیرون، کمک زیادی در جهت کنترل رطوبت و دمای محیط داخل می نماید.به طور کلی، جنس کانال از فلزهای مختلف می باشد.

 واما عایق الاستومری چیست و کاربرد ان کجاست؟

اما کانال هایی از جنس فولاد گالوانیزه، بیشتر از انواع دیگر تولید و به بازار عرضه شده اند. نکته ای که بسیار حائز اهمیت می باشد، عایق کاری این کانال ها به کمک عایق الاستومری می باشد. علت اصلی آن هم این است که فلزات رسانایی حرارتی بالایی دارند؛ بنابراین ضروری است با عایق کاری، جلوی هدررفت انرژی گرفته شود.

کانال های انتقال هوایی که از فلزات ساخته می شوند، در دو نوع گرد و چهارگوش تولید می شوند و حتما لازم است برای افزایش کارایی، عایق کاری شوند. یکی از بهترین عایق ها که می توان برای کانال انتقال هوا استفاده نمود، عایق الاستومری می باشد.

همان طور که گفتیم خطوط انتقال هوا اغلب از جنس فلزات مختلف می باشند و از آنجایی که دارای سطحی صاف هستند، بنابراین به آسانی می توان از عایق الاستومری، برای پوشش آن ها استفاده نمود.اما سوال مهمی که در اینجا با آن رو به رو هستیم، این است که کدام نوع عایق الاستومری برای این کانال ها مناسب تر است؟در ادامه به این سوال مهم پاسخ خواهیم داد.

ضخامت مناسب عایق کانال

می دانیم که عایق الاستومری در دو نوع رولی و لوله ای در بازار وجود دارد. از آنجایی که کانال ها دارای قطر بالایی هستند، بنابراین بدیهی است که نمی توان از نوع لوله ای این عایق برای پوشش کانال استفاده نمود و نوع مناسب تر آن، عایق الاستومری رولی می باشد.یکی از مزایای عایق رولی این است که به شکل پشت چسب دار، ساخته می شود؛ این امر در نهایت سبب سهولت در نصب و بالابردن سرعت انجام کار می گردد.

 

 بنابراین می توانیم در مدت زمان کوتاهی، شاهد عایق کاری کلیه کانال های انتقال هوا باشیم. لازم به ذکر است که برای عایق کاری درست و اصولی لازم است به ضخامت عایق توجه ویژه ای داشته باشیم.

در صورتی که ضخامت عایق الاستومری از میزان استاندارد آن کمتر باشد، باعث می شود که پس از اتمام عایق کاری، همچنان شاهد اتلاف انرژی و حرارت باشیم و کارای و بازدهی که انتظارش را داشتیم حاصل نگردد.در صورتی هم که ضخامت عایق زیاد باشد، تاثیر بسزایی در جلوگیری از اتلاف انرژی نداشته و همچنین از نظر اقتصادی به صرفه نیست.

در نهایت، ضخامت عایق الاستومری به دمای هوا و میزان رطوبت نیز بستگی دارد. از مهمترین مزایای استفاده از عایق برای کانال های هوا، می توان به جلوگیری از اتلاف انرژی اشاره نمود. در واقع عایق، علاوه بر اینکه کمک زیادی به صرفه جویی در مصرف انرژی می کند؛ به واسطه پوششی که ایجاد می کند، سبب افزایش دوام و ماندگاری کانال ها نیز می گردد.

از دیگر مزایای نصب عایق الاستومری بر روی کانال ها، این است که از سر و صدای بالایی که هنگام عبور هوا از سیستم تهویه ایجاد می گردد،  جلوگیری نموده و فضایی آرام را به وجود می آورد. همچنین عایق الاستومری در زیباسازی فضای تاسیسات نیز تاثیر زیادی دارد.

کاربرد عایق الاستومری در صنایع مختلف چیست؟

 

همانگونه که می دانید عایق ها محصولاتی هستند که به وسیله ی آنها می توان از اتلاف انرژی و جذب رطوبت جلوگیری کرد. به دلیل وجود این ویژگی در ساختمان ها از عایق الاستومری استفاده می شود. در این مطلب قصد داریم شما را با کاربرد های عایق الاستومری در صنعت های مختلف آشنا کنیم؛ پس با ما همراه باشید.

 

تاریخچه پیدایش عایق الاستومری:

رشد جمعیت و همین طور پیشرفت تکنولوژی، علاوه بر یکسری مزیت، مشکلات زیادی مثل گرم شدن کره زمین را نیز به همراه داشت. به همین خاطر کارشناسان به این فکر افتادند که راه حلی برای از بین رفتن انرژی گرما و سرما پیدا کنند. به همین خاطر برای جلوگیری از اتلاف انرژی عایق های رطوبتی ساخته شدند و مورد استفاده قرار گرفتند.

عایق الاستومری به دلیل داشتن ویژگی ای که باعث می شود گرما و سرما به هدر نرود، امروزه در صنعت ساختمان سازی بسیار کاربرد دارد. علاوه بر صنعت ساختمانی در بخش های دیگری مثل لوله ها و اتصالات نیز کاربرد دارد.

 

انواع عایق الاستومری:

عایق الاستومری به طور کلی به دو دسته ی رولی و لوله ای تقسیم می شود که در ادامه شما را با این دو بخش بیشتر آشنا خواهیم کرد.

 

 1-رولی

یکی از انواع عایق الاستومری، عایق رولی می باشد. این نوع عایق به دلیل داشتن خاصیت سلول بسته بودن، بیشترین کاربرد را در صنعت ساختمان سازی دارد. در مقایسه با عایق نوع پشم شیشه از نصب راحت تری برخوردار می باشد و در سایز ها و اندازه های گوناگونی طراحی و تولید گردیده است.

یکی از ویژگی های مهم این نوع از عایق الاستومری سوپر فلکس داشتن مقاومت بالا و دوام زیاد می باشد. این مدل از عایق خود در چند نوع وجود دارد. انواع عایق رولی عبارتند از:

  • عایق رولی ساده
  • عایق رولی پشت چسبدار
  • عایق رولی با روکش آلومینیوم
  • پشت چسب دار با روکش آلومینیومی
  • با روکش پروتکت بلک

 

2- لوله ای

همانطور که از اسم آن مشخص است، این نوع عایق الاستومری برای پوشش لوله ها استفاده می شود. هدف از پوشش دهی لوله ها با این نوع عایق این است که وجود آنها باعث می شود تا از یخ زدگی لوله ها در فصل سرما جلوگیری شود. علاوه بر این مورد در شرایط آب و هوایی متفاوت، از لوله ها در مقابل زنگ زدگی و خوردگی حفاظت می کند.

این نوع عایق نیز خود دارای انواع مختلفی می باشد که عبارتند از:

  • عایق لوله ای ساده
  • عایق لوله ای با روکش آلومینیوم
  • عایق لوله ای با روکش پروتکت بلک و سیلور

معمولا از نوع ساده ی آن برای عایق کاری هایی که در فضای داخلی می باشد، استفاده می شود. و از نوع روکش دار آن برای فضاهایی که باز هستند، استفاده می شود.

 کاربرد انواع عایق الاستومری رولی

عایق رولی ساده: یکی از مدل های عایق رولی، عایق ساده می باشد. این نوع عایق برای لوله هایی که قطر زیادی دارند، بسیار پر کاربرد می باشد و همین طور بیشتر برای فضا های داخلی ساختمان ها قابل استفاده می باشند.

 

عایق ساده پشت چسب دار: این مدل به خاطر داشتن ویژگی نصب راحتی که دارند، برای پروژه هایی که سرعت اجرا در آنها مهم است و باید به زودی تکمیل شوند؛ بیشترین کاربرد دارند و به صرفه نیز می باشند.

عایق رولی با روکش آلومینیوم: این نوع عایق به دلیل داشتن روکش آلومینیوم، در برابر شرایط نامساعد و ضربه های مختلف مقاوم هستند. به همین خاطر بیشتر در عایق کاری در فضاهای بیرونی کاربرد دارند.

عایق رولی روکش آلومینیوم پشت چسبدار: همانگونه که از اسم آن مشخص است، این نوع عایق به دلیل داشتن چسب، سرعت اجرا را بیشتر می کند و راحتر و سریعتر قابل نصب می باشد. این نوع عایق بیشتر در پروژه هایی که هم سرعت اجرا مهم است و هم قرار است در مقابل نور خورشید و یا در معرض آسیب دیدگی قرار بگیرند، کابرد دارند. برای سفارش عایق الاستومری میتوانید با قسمت تماس با ما سوپرفلکس تماس حاصل فرمایید.

عایق الاستومری رولی با روکش پروتکت بلک: مهمترین کاربردی که این مدل از عایق الاستومری دارد؛ استفاده در سیستم های تهویه و همین طور در فضاهایی که بیشتر در معرض آلودگی هستند.
منبع: عایق الاستومری قطره



:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

نکات ضروری عایق الاستومری برای عایق کاری لوله های آب ساختمان

 

 

 

یکی از راهکارهای ضروری برای جلوگیری از تلف شدن انرژی و ممانعت از مصرف سوخت اضافی در ساختمان ها، استفاده از عایق الاستومری برای لوله ها و مخزن حرارتی است.

 

از مزیت های عایق کاری لوله ها این است که مانع از یخ زدگی و ترکیدگی لوله های آب سرد شده و از کاهش دمای آب در لوله های آب گرم و به تبع آن، افزایش مصرف سوخت پیشگیری می نماید.

 

 

 

همه این عوامل در نهایت سبب می شود تا در مصرف آب و سوخت صرفه جویی شده و به دنبال آن از هزینه های بالا ی قبض برق و گاز، کاسته شود.

 

 

 

 

 

یکی از اهداف مهم استفاده از عایق الاستومری در لوله کشی ساختمان ها این است که گرمایی که از سیستم حرارت مرکزی تولید می گردد، ضروری است که تنها به محل مورد استفاده مانند : سرویس بهداشتی یا حمام و... برسد و نباید در طول مسیر این هدر برود. علاوه بر این، عایق کاری برای موارد دیگری همچون : کاهش آلودگی صوتی، جلوگیری از خورگی و کپک زدگی دیوار ولوله ها نیز به کاربرده می شود.

 

 

 

در واقع از مهم ترین عایق ها می توان به عایق رطوبتی، تشعشعی، همرفت حرارتی و... اشاره نمود. عایق رطوبتی همان طور که از نامش پیداست، از ورود رطوبت و نم به تاسیسات جلوگیری می نماید.

 

 

 

عایق الاستومری حرارتی هم با ممانعت از هدر رفت گرما به منظور عایق کردن دیگ مورتورخانه ها و پکیج ها مورد استفاده قرار می گیرد. می دانیم که گرما از سه راه هدایت، همرفت و تابش انتقال می یابد. عایق های حرارتی هم در سه نوع عایق هدایت حرارتی، تشعشی و عایق همرفتی هدایتی به بازار عرضه شده اند. منظور از عایق هدایتی این است که هنگامی که گرما از طریق تماس اجسام در حال انتقال باشد، این عایق های مقاوم به گرما از این امر جلوگیری می نمایند. از مهمترین آن ها نیز می توان به پشم شیشه، پشم سنگ و... اشاره نمود.

 

 

 

چگونگی عایق کاری لوله های آب گرم

 

 

 

برای عایق کاری لوله های آب گرم با عایق الاستومری، چه لوله هایی که در داخل ساختمان و داخل کانال و سقف کاذب قرار گرفته و چه لوله هایی که در بیرون ساختمان هستند لازم است به نکاتی توجه نماییم؛ ابتدا توجه کنید که سطح لوله های آب، کاملا تمیز و عاری از هر ماده خارجی دیگر باشد.

 

در قدم بعدی، لازم است که دو مرتبه بر روی لوله سیستم گرم کننده ضدزنگ بزنید.پس از اینکه مطمئن شدید ضدزنگ خشک شده، می توانید اقدام به عایق کاری لوله های توکار نمایید. البته قبل از اینکه اقدام به عایق کاری لوله ها نمایید، لازم است که نکاتی را در نظر بگیرید که در ادامه به آن می پردازیم.

 

 

 

 

بهترین نوع عایق برای لوله های آب گرم، عایق الاستومری یا پتویی و عایق لوله ای پشم سنگ می باشد.برای حصول بهترین نتیجه ضروری است که برای تمام مسیرهای لوله کشی و اتصالات، عایق کاری انجام شود. قبل از انجام عایق کاری، اندازه لوله ها را محاسبه نمایید تا بدانید چه میزان عایق، مورد نیاز است.

 

 

 

به عنوان مثال : در صورتی که عایق کاری برای لوله های متصل به آبگرمکن باشد، نیاز است که عایق مورد نظر به میزان حداقل 15 سانت، از محل سوخت آبگرمکن دور باشد.برای اینکه بدانیم کدام جنس عایق مناسب تر است.

 

 

 

باید فاکتورهایی همچون: شرایط محیط مورد نظر و دمای آب گرم در لوله را هم در نظر بگیریم. توجه کنید که هنگام عایق کاری لوله ها با تولید کننده عایق الاستومری هرگز روی عایق را با موادی که قابل اشتعال هستند مانند : چسب نواری نپوشانید! گرچه عایق الاستومری قیمت بالاتری داراست اما اگر با شرایطی مواجه شدید که لوله ها از داخل دیوار آتش عبور می کنند، دقت نمایید که هرگز آن قسمت را با عایق روکش دار نپوشانید. همچنین عمل عایق کاری باید به نحوی انجام شود که سبب آسیب به محل مورد نظر و پوسیدگی مصالح نگردد.

 

 

 

 

 

انواع عایق الاستومری یا الاستومریک موجود در بازارها

 

 

 

عایق الاستومری جزو یکی از مدل های عایق های برودتی و حرارتی می باشد که در صنعت های گوناگون مثل صنعت ساختمان سازی کاربرد های زیادی دارد. ساختار این نوع عایق ها به شکل سلول بسته می باشد و همچنین از مقاومت بالایی در برابر رطوبت، آلودگی، حرارت و بخار آب برخوردار هستند.

 

 

 

این نوع عایق ها دارای وزن سبکی می باشند و به خاطر داشتن انعطلف پذیری بالا برای عایق کاری انواع تاسیسات ساختمانی، لوله های بزرگ و کوچک، کانال های هوا، صنعت خودرو، سیستم گرمایشی و سرمایشی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

عایق الاستومری به طور کلی به دو دسته تقسیم می شود: عایق رولی یا ورقه ای و عایق لوله ای.

 

در ادامه ی این مطلب شما را با این نوع عایق ها بیشتر آشنا خواهیم کرد، پس با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم درباره ی عایق الاستومری و انواع آن را کسب کنید.

 

 

 

1. عایق الاستومری رولی یا ورقه ای

 

 

 

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم یکی از نوع های عایق الاستومری، عایق رولی یا ورقه ای می باشد که در اندازه های مختلف با در نظر گرفتن مکان مورد نظر و شرایط آب و هوایی موجود در آن مکان مورد استفاده قرار میگیرند.

 

 

 

عایق الاستومری رولی توانایی نصب در فضاهای داخلی و خارجی ساختمان را دارد. نصب این نوع عایق ها بسیار کار راحتی می باشد. به دلیل وجود ویژگی های منحصر به فرد این مدل از عایق ها باعث شده است که در مقایسه با عایق های سنتی، مورد استفاده بیشتری قرار بگیرند.

 

 

 

این مدل از عایق ها برای جایگزین شدن پشم شیشه ها بسیار مناسب هستند و به دلیل داشتن خاصیت سلول بسته بودن، از اتلاف انرژی و حرارت در ساختمان جلوگیری می کنند و طول عمر تاسیسات را همچنین بالاتر می برند.

 

 

 

عایق الاستومری مدل رولی نیز خود دارای انواع مختلفی می باشد که عبارتند از: عایق الاستومری رولی ساده، عایق الاستومری رولی روکش دار و بدون روکش، عایق الاستومری رولی شانه تخم مرغی

 

 

 

عایق الاستومری رولی ساده از وزن بسیار سبکی برخوردار است و در مقابل رشد قارچ ها و باکتری ها، گرد و غبار، مواد شیمیایی و رطوبت بسیار بالا مقاوم می باشند.

 

 

 

نصب و نگهداری این نوع عایق بسیار کار راحتی می باشد و برای عایق کاری سیستم های تهویه مطبوع در محیط های بسته بسیار کارآمد می باشند. برای نصب این عایق ها به نوعی چسب مخصوص نیاز است و همین طور برای پوشش دادن درز های به وجود آمده به درزگیر مخصوص این نوع عایق ها نیاز است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.عایق الاستومری رولی روکش دار و بدون روکش

 

 

 

به خاطر وجود شرایط متغییر آب و هوایی به منظور عایق کاری تاسیسات ساختمانی، بایستی از عایق هایی استفاده کرد که دارای مقاومت زیادی در مقابل تغییرات جوی و اشعه نور خورشید باشند. این نوع عایق نیز در دو صورت روکش دار و بدون روکش وجود دارد؛ که می توان برای محیط های داخلی ساختمان و محیط های بسته از رولی بدون روکش استفاده کرد؛ و در فضا های خارجی ساختمان از عایق های رولی روکش دار استفاده کرد.

 

 

 

بهتر است بدانید که عایق الاستومری روکش دار که با آلومینیوم روکش دار شده است، نمونه ای از عایق های مقاوم هستند که در مقابل وضعیت های نامناسب جوی از بین نمی روند. این نوع عایق ها برای سیستم های گرمایشی، لوله های گرم و سرد، ایزوله سازی مخازن و سیستم های تبرید مورد استفاده قرار میگرند. عایق های دارای روکش نیز خود به دو شکل ساده و پشت جسبدار در بازار ها وجود دارند.

 

 

 

3.عایق الاستومری رولی شانه تخم مرغی

 

 

 

یکی دیگر از انواع عایق الاستومری رولی، شانه تخم مرغی می باشد. این نوع عایق معمولا به عنوان عایق صوتی مورد استفاده قرار میگرد. بخاطر داشتن ساختاری سلولی و متخلخل می تواند به مقدار قابل توجهی از میزان انتقال سر و صدا کاهش دهد و نقش بسیار مهمی در کم شدن آلودگی صوتی دارد.

 

 

 

منبع : عایق الاستومری جام جم آنلاین



:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

ویژگی های مهم فوم عایق الاستومری          

 

 

یکی از ابزارهای بی نظیر برای صرفه جویی در مصرف انرژی، عایق الاستومری می باشد.

 

یکی از ابزارهای بی نظیر برای صرفه جویی در مصرف انرژی، عایق الاستومری می باشد؛ فوم الاستومری در انواع تاسیسات و ساختمان ها برای ممانعت از هدررفت انرژی، کاربرد فراوانی دارد. در واقع زمانی که سقف، کف و بخش های دیگر یک ساختمان عایق کاری می گردد.

 

سبب افزایش بهره وری انرژی می شود؛ به تعبیر دیگر در فصل زمستان، سرمای محیط بیرون از دیوار یا بخش های مختلف خانه به داخل نفوذ نمی کند و بنابراین شما نیازی به استفاده بیشتر از وسایل گرمایشی نخواهید داشت.همچنین در فصل تابستان هم شما را از استفاده بیش از حد وسایل سرمایشی بی نیاز می کند.

 

 

 

گرچه عایق الاستومری قیمت بالاتری را داراست در قیاس با پشم سنگ و پشم شیشه می باشد، اما چون برای استفاده از آن ها در دماهای پایین تر نیازی به پوشش مضاعف نیست، بنابراین در نهایت گزینه به صرفه تری نسبت به بقیه می باشد. یکی از بهترین راهکارها و در عین حال سریع ترین راه برای اینکه انواع سیستم های لوله کشی عایق کاری گردد، استفاده از فوم الاستومری است؛ چرا که علاوه بر انعطاف پذیر بودن، دارای ضریب انتقال حرارتی کمتری می باشد. همچنین در صورتی که فضای مورد نظر شما دارای متراژ کمتری می باشد، این محصول انتخابی بی نظیر است.

 

فوم الاستومری که آن را با نام عایق الاستومری یا عایق پتویی نیز می شناسند، دارای ساختار سلول بسته هستند و محصولات آن از مخلوط NBR و EPDM که در برابر اشعه فرابنفش مقاوم می باشد، تولید می گردد. بنابراین بسیاری از ویژگی ها مانند : میزان مقاومت و انعطاف پذیری به وسیله این پلیمرهای پایه تعیین می گردد. محصولاتی که بر پایه NBR و EPDM تولید می شود، به طور معمول دارای رسانای حرارتی پایینی هستند.

 

همچنین این محصولات هنگامی که بر لوله های مسی نصب می شوند، مانع خوردگی زیر عایق می گردند. برای استفاده از این محصولات در فولادهای ضد زنگ نیز توصیه می کنیم، از یک پوشش مقاوم برای ممانعت از زنگ زدگی استفاده گردد.

 

 

 

مزیت های فوم الاستومری

 

از دیگر مزیت های عایق الاستومری و محصولات با پایه EPDM و NBR این است که به دلیل اینکه عاری از فیبر و هرگونه ترکیبات CFC و گازهایی مخرب دیگر بر لایه ازون است، اثر سوئی بر محیط زیست ندارد. میزان مقاومت فوم الاستومری، باید به وسیله پلیمرهای پایه تعیین گردد.

 

مقاومت دمایی بر اساس دو فاکتور مهم موقعیت ( در چه شرایط آب و هوایی می باشد؟ هوای بارانی یا باد و... ) و همچنین زمان بالا رفتن دما مشخص می گردد. یکی از روش های رایج که می توان به کمک آن میزان حد دمای بالا یک محصول را تعیین نمود، این است که ببینیم در شرایط دمایی خاص، در افزایش طول و میزان کشش آن چه تغییراتی حاصل می گردد؟

 

در قسمت قبل گفتیم که محصولات عایق الاستومری بر پایه NBR و EPDM در برابر اشعه فرابنفش مقاوم هستند؛ لازم است به دو نکته در این مورد اشاره نماییم : 1- در صورتی که فوم الاستومری در فضایی خارج از ساختمان نصب گردد، علاوه بر مقاومت در برابر اشعه فرابنفش یا UV، نیاز داریم که فاکتورهای دیگری نظیر :

 

شرایط نامساعد آب و هوایی و بی توجهی کارگران به نصب اصولی و درست آن نیز در نظر گرفته شود.2- با اینکه این محصول دارای دوام بالایی است، اما در صورتی که در مکان هایی با شرایط سخت نصب گردد، لازم است از پوشش محافظ برای جلوگیری از آسیب به آن استفاده شود.

 

یکی از روش های رایج برای ایجاد حفاظ و پوشش روی عایق الاستومری، ژاکتینگ(دورپیچی) می باشد که گزینه ای عالی برای حفاظت از فوم می باشد. از دیگر مزایای این محصول، نصب آسان آن می باشد که این امر به دلیل انعطاف پذیری بالایی آن بوده و سبب می شود که به راحتی روی لوله و تاسیسات سر بخورد.

 

عایق الاستومری فویلدار چیست؟

 

 

 

عایق الاستومری فویلدار عایق حرارتی می باشد که به وسیله ی روکش آلومینیومی پوشانده شده است. ضخامت این فویل آلومینیومی از 130 میکرون شروع می شود و تا 240 میکرون متغیر است. این نوع آلومینیوم برای هر دو نوع عایق حرارتی لوله ای و گرمایشی رولی، قابلیت اجرا دارد.

 

یکی از ویژگی های مهم عایق الاستومری فویلدار این است که وجود پوشش محکم چند لایه آلومینیوم و پلی اتیلن و فوم های الاستومریک باعث شده است که کیفیت عملکرد بسیار بیشتر شود؛ مخصوصا در مقابل عوامل جوی نامناسب در فضای بیرونی. مهمترین چیزی که وجود دارد این است که پایداری آنها در مقابل اشعه uv و همین طور جذب کمترین مقدار رطوبت می باشد. از دیگر ویژگی های این نوع تولید عایق الاستومری می توان نظافت و حفاظت راحت آن را نام برد.

 

عایق های حرارتی رولی پشت چسب دار برای سرعت بخشیدن به عملیات نصب در پروژه های ساختمانی و صنعتی و همین طور برای مخیط هایی که نیار به عایق کاری کمی دارند؛ مورد استفاده قرار میگرند.

 

بنابراین عایق الاستومری فویلدار بیشتر برای محیط های بیرونی و در معرض خطر مورد استفاده قرار میگرد و عایق های پشت چسب دار برای پروژه های ساختمانی و صنعتی که سرعت کاردر آنها مهم است، مورد استفاده قرار میگرد.

 

بهتر است بدانید که ضریب انتقال حرارت در عایق های الاستومری بسیار پایین می باشد. عایق الاستومری رولی ساده به منظور عایقکاری سطوح در محیط های بسته و عایق الاستومری رولی یا فویلدار برای محیط های باز مورد استفاده قرار می گیرند.

 

عایق های الاستومری رولی پشت چسب دار با روکش آلومینیومی نیز در محیط های آزاد مورد استفاده قرار میگیرند. از دیگر مواردی که این عایق ها در آنها کاربرد دارند می توان عایق کاری سیستم های تهویه مطبوع و تاسیسات ساخمان، کانال تهویه، لوله های گرم و سرد، چیلر، موتور خانه و ... را نام برد.

 

تا اینجای مطلب باید متوجه شده باشید که کاربرد های انواع عایق الاستومری در چه چیزهایی می باشد؛ در ادامه با این محصول بیشتر آشنا خواهید شد.

 

قیمت انواع عایق الاستومری

 

عایق الاستومری جزو محصولات مرتبط با عایق صوتی و حرارتی محسوب می شود. در حقیقت به دلیل وجود فوم سلول بسته در عایق الاستومری موجب جلوگیری از انتقال حرارت و صوت می شود. همین طور این محصول از ضریب انتقال گرمایشی و صوتی بسیار پایینی برخوردار می باشد. برای تعیین و مشخص کردن قیمت عایق الاستومری، موارد زیادی وجود دارد که باید در نظر گرفت.

 

در واقع بهای عایق الاستومری به یکسری موارد بستگی دارد. یکی از مواردی که در تعیین قیت عایق الاستومری تاثیر مستقیم دارد، میزان تخلخل و دانسیته فوم عایق می باشد. از دیگر موارد تعیین کننده ی قیمت عایق الاستومری؛ گونه ی ساختار فوم عایق و مقدار پایداری آن در مقابل حریق و اخگر مستقیم می باشد و می تواند قیمت عایق الاستومری را بالا و پایین ببرد.

 

در سایر نوع های عایق الاستومری نیز ساختتار و عملکرد آنها و همین طور نوع و ضخامت پوشش ها و کیفیت چسب هایی که برای چسباندن عایق ها بر محیط های گوناگون استفاده می شود، برای تعیین قیمت برسی می شوند و تاثیر گذار هستند.

 

در عایق الاستومری رولی که از ضخامت های مختلفی از 3 الی 100 ml برخوردار می باشند، بدیهی است که هزینه عایق بر اساس سایز و ضخامت آن متغییر باشد. هر چقدر سایز و ضخامت عایق ها بیشتر شود؛ قیمت عایق الاستومری نیز به مقدار مشخص و خاصی نیز بیشتر می شود. توجه داشته باشید که قیمت های اعلام شده توسط شرکت ها برای عایق ها به صورت خام می باشد و هزینه چسب آن و اجرت نصب آن به صورت جداگانه محاسبه می شود.

 

 

 

منبع : عایق الاستومری ایرنا



:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا حاجیان

همه چیز درباره عایق الاستومری لوله مسی 

 

در ادامه با نکات مهمی درباره عایق الاستومری لوله مسی بیشتر آشنا خواهید شد.

 

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، میدانیم که هدف از تولید عایق الاستومری، جلوگیری از اتلاف انرژی و انتقال حرارت در مکانها و مصارف مختلف است. به طور کلی اگر بخواهیم عایق را بر اساس کاربردی که دارد دسته بندی نمائیم، در دسته اول عایقهای قدیمی تر مانند پشم شیشه و پشم سنگ قرار میگیرد که در برابر حرارت، دارای مقاومت قابل قبولی نیستند و عایق الاستومری پلی اتیلن که به آن فوم سفید نیز گفته میشود، جزو دسته دوم است که از معایب آن، میتوان به عدم انعطاف پذیری اشاره نمود. دسته سوم که امروزه دارای کاربرد زیادی در مصارف مختلف است، عایق الاستومری سلول بسته است که معایب دو دسته قبلی را نداشته و دارای مقاومت بالایی است.

 

از مزایای مهم عایق الاستومری لوله مسی میتوان به کیفیت بالای آن که در هنگام ساخت و تولید، توجه ویژه ای به آن گردیده و همچنین کاربرد زیادی که دارد اشاره نمود. لازم به ذکر است که عایق حرارتی و برودتی پیش ساخته، به دو صورت کویلی و شاخهای به بازار عرضه شده است که دارای اندازههای مختلف بوده و برای کاربردهای گوناگون، طراحی گردیده است و برای خرید اینترنتی عایق الاستومری به سایت پافلکس سر بزنید.

 

گفتیم که عایق الاستومری لوله مسی، دارای مقاومت بالایی است که این امر، نکته مهمی برای جلوگیری از اتلاف حرارت و گرما است. بنابراین به منظور مصارف مختلف از جمله کانالها، سیستمهای تهویه، عایق کاری تأسیسات و لولههای گرم و سرد از آن استفاده میگردد.

 

در صورتی که بنا به دلایل مختلف، سطح عایق الاستومریلوله مسی دچار آسیب شده و سوراخ گردد، همچنان میتوانید از بابت عدم رشد قارچها و کپک بر روی آن اطمینان داشته باشید! چرا که به دلیل ساختار سلول بستهای که دارد، در برابر جذب طوبت و آب مقاوم است. این در حالی است که پشم شیشه و دیگر عایقهای سنتی در مقایسه با عایق الاستومری، تقریباً تا ۱۰ هزار برابر بخار آب را جذب مینمایند! از دیگر مزایای مهم آن، عدم به کارگیری گازهای گلخانهای مانند :CFC در هنگام ساخت و تولید است که این امر، در حفاظت از محیط زیست پیرامون ما تأثیر بسزایی دارد.

 

نکاتی درباره نصب عایق الاستومری لوله مسی

 

به طور کلی پیشنهاد میشود برای نصب عایق، زمانی را در نظر بگیرید که لولههای تأسیسات در جای خود قرار گرفته اند و نازک کاری یا پوشش ظاهری ساختمان مورد نظر، در حال انجام است. این مرحله بهترین زمان برای شروع عایق کاری دیوارها و سقف و لولهها است.

 

این نکته که در چه مکانهایی از ساختمان از عایق استفاده نمائید، بستگی به میزان هزینههایی دارد که برای این کار در نظر گرفته اید؛ اما ترجیحاً قسمتهایی که بیشترین هدررفت انرژی را دارند، باید جزو اولویت شما باشد. استفاده از عایق توکار به دلیل عدم تماس با محیط بیرون، به صرفه تر است چرا که به تعمیر و مراقبت نیازی ندارد.

 

یکی از مزایای مهم عایق الاستومری لوله مسی، این است که به شکل رشتهای نبوده و متخلخل نیست؛ بنابراین در هنگام نصب مشکلی از بابت جدا شدن قطعات وجود نخواهد داشت. نصب عایق لوله مسی به راحتی انجام میگردد و شما برای این کار نیاز به تجهیزات خاصی نخواهید داشت.

 

در کنار مزیتهای مهم این عایق الاستومری که به آن اشاره شد، این عایق دارای معایبی هم است که عبارتند از: قیمت بالای آن در قیاس با پشم شیشه و پشم سنگ، ایجاد شکاف در مواد آن در اثر تماس با حرارت بالا، شکستن در اثر ضربه که البته پس از کاهش دما، به دلیل خاصیت انعطاف پذیری که دارد دوباره به حالت اول باز میگردد.

 

 

 

قیمت عایق الاستومری فویلدار

 

در مواردی که شرایط آب و هوایی در محلی نامطلوب است و یا ممکن است عایق با صدمات محیطی روبه رو شود؛ باید از عایق الاستومری فویلدار با پوشش آلومینیومی برای کاور کردن سطح عایق الاستومری استفاده کرد. قیمت عایق الاستومری فویلدار آلومینیومی کاملاً به ضخامت خود عایق و ضخامت فویل آلومینیومی آن بستگی دارد.

 

در این صورت برای خرید این نوع عایق باید علاوه بر پرداخت قیمت خود عایق به صورت خام؛ بایستی هزینه فویل آلومینیومی ساده و همین طور هزینه چسبدار کردن عایق را پرداخت کنید. بنابراین برای خرید این نوع عایق باید ابتدا هزینه عایق خام را پرداخت کنید، سپس چسب مربوط به چسبدار کردن عایق را خریداری کنید.

 

بعد از این دو کار هزینه مربوط به اجرت چسبدار کردن عایق نیز باید حساب کنید. در آخر قیمت فویل آلومینیوم ساده در ضخامت مورد نیاز را پرداخت میکنید. شما میتوانید با جمع بندی هزینههای این ۴ آیتم به هزینه نهایی عایق الاستومری فویلدار برسید.

 

عایق الاستومری فویلدار

 

عایق الاستومری ای که دارای روکش آلومینیومی است. از ضخامت فویل آلومینیومی به اندازه ۱۳۰ میکرون الی ۲۴۰ میکرون متغیر است. این نوع عایق برای هر دو نوع عایق حرارتی لولهای و عایق گرمایشی رول قابل اجرا است.

 

 

 

پوشش چند لایه آلومینیوم و پلی اتلین و فوم های الاستومریک باعث میشوند که کیفیت کار بیشتر شود و عملکرد بهتری از خود داشته باشند. این کار باعث میشود که در برابر عوامل جوی در فضای بیرونی که اصلی ترین آسیب توسط اشعه UV و جذب رطوبت میباشد، محافظت شود. یکی دیگر از ویژگیهای عایق الاستومری فویلدار، نظافت و حفاظت آسان آن میباشد.

 

برای سرعت بخشیدن به نصب در عملیاتهای مختلف و در پروژههای ساختمانی و صنعتی و همین طور عایق کاری محیطهایی که جای کمی دارند، از عایق حرارتی الاستومری رول چسب دار استفاده میشود.

 

عایق الاستومری رولی ساده برای عایقکاری سطوح در اطراف محیطهای بسته و عایق الاستومری فویلدار در اطراف محیطهای باز مورد کابرد قرار میگرند. و عایق الاستومری رولی پشت چسبدار با روکش آلومینیوم در محیطهای آزاد مورد استفاده قرار میگرد. موارد مورد کاربرد این عایقها در عایق کاری سیستمهای تهویه مطبوع تأسیسات ساختمان، موتورخانه، کانال تهویه، لولههای سرد و گرم، چیلر و … است.

 

عایق الاستومری جزو محصولات مربوط به عایق حرارتی و صوتی محسوب میشود. در حقیقت فوم موجود در این عایقها به صورت سلول بسته است که همین امر موجب شده است که مانع انتقال صوت و حرارت شوند. این عایقها از ضریب انتقال گرمایشی و صوتی پایینی برخوردار میباشند. برای تعیین قیمت عایق باید موارد زیادی را در نظر گرفت زیرا میزان تخلیه و دانسیته فوم عایق الاستومری در تعیین کیفیت و قیمت عایق الاستومری نقش بسیار مهمی دارد. و مستقیماً بر آن تأثیر میگذارد.

 

بهتر است بدانید که دیگر موردی که روی قیمت تأثیر گذار است، ضخامت لوله میباشد. عایق الاستومری رولی از ضخامتهای مختلفی از ۳ تا ۱۰۰ ml برخوردار میباشد. خب بدیهی میباشد که قیمت عایق رولی در هر سایز در مقایسه با سایر سایزها متفاوت باشد. هر چه ضخامت عایق بیشتر میشود، قیمت عایق الاستومری نیز به مقدار مشخصی نیز بالاتر میرود. علاوه بر این مورد باید بدانید که هر چقدر استانداردها و دانسیته های عایق بالاتر باشد، قیمت عایق الاستومری نیز به همان مقدار افزایش پیدا میکند.

 

بیشتر کارفرمایان و مهندسان نسبت به بکار گیری عایق الاستومری به شکل چسبدار، تمایل بیشتری از خود نشان میدهند. در این نوع عایقکاری باید قیمت عایق الاستومری به صورت خام و همین طور قیمت چسب عایق را پرداخت کنید. چسبهای عایق نیز در جنسهای مختلف و در قیمتهای گوناگون وجود دارند.

 

 

 

منبع : عایق الاستومری مهرنیوز



:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 اسفند 1400 | نظرات ()